Cégünkről
Szerviz
Gépforgalmazás
Részegységek
Fotógaléria
Referenciák
  Kapcsolat  
 
Atillás

Új ScreedSaver lézeres padlóbeton terítőgépek

A Ligchine folyamatos fejlesztésének eredményeként megszülettek a ScreedSaver új generációi, a ScreedSaver II és ScreedSaver Max lézervezérelt padlóbeton terítőgépek.

 
 

A ScreedSaver II az első sorozat - a világon elsőként bemutatott rádió-távirányítású lézervezérelt padlóbeton terítőgép - üzemi tapasztalatai alapján továbbfejlesztett változata.
A 3,10 m munkaszélességű, 3,80 m kinyúlású, teleszkópgémes terítőfej már standard tartozékként fel van szerelve terítőcsigával. A berendezés gyakorlati terítési teljesítménye meghaladja az óránkénti 372 m2-t, míg terítési pontossága azonos vagy jobb mint a piacon elérhető bármely más lézervezérelt terítőgépé.

 
 

A ScreedSaver Max a ScreedSaver II bevált terítési technológiáját nagyobb méretekben valósítja meg. A teleszkópos gémet egy 180º-ban elforgatható felsővázra telepítették, amely egy négy keréken támaszkodó alvázra került. Meghajtásáról egy 35 lóerős dízelmotor gondoskodik. A terítőcsigával ellátott fej 3,80 m munkaszélességű és 4,90 m kinyúláson képes teríteni egy ütemben. A gép óránkénti terítési kapacitása így meghaladja a 743 m2-t. A ScreedSaver Max kisebb testvéréhez hasonlóan rádió-távvezérlésű.